Anneks Valby

Sted :
Solskrænten 55, Valby
Status :
Afsluttet 2018
Klient :
Lise Skaarup og Rasmus Skaarup
Projekt :
Anneks ca. 10 m2
Rådgivning :
Idéoplæg og hovedprojekt

Annekset er bygget i 2R arkitektens egen baghave.

Projektet blev til efter anskaffelsen af overskydende vinduer fra et byggeri, og var et studie i at skabe arkitektur med simple og billige materialer.

Annekset rummer et ekstra soveværelse, men fungerer også som et frirum og helle for familiens medlemmer.

I blandt træer og buske er annekset hensynsfuldt placeret, og huset er opbygget på skruefundamenter, for at bevare den tætte beplantning.

Grundet de store glasfacader, orienterer annekset sig mod baghaven, og har med den massive bagvæg fået en retning, som sikrer privatlivet i soveværelset.

Annekset forputter sig i buskadset, og vil med tiden blive begroet med ukrudt og slyngplanter.

Huset er udført således at naturen og arkitekturen er forenet, og med tiden skal vokse yderligere sammen..

Fotos (c) Christina Kaiser Onsgaard