Om- og tilbygning Espergærde

Sted :
Espergærde
Status :
Afsluttet første kvartal i 2011
Klient :
Privat bygherre
Projekt :
Ombygning: ca. 143 m2 - Tilbygning: ca. 51 m2
Rådgivning :
Udarbejdelse af Idéoplæg samt Myndighedsprojekt, samt tilsyn i byggeperioden

Bygherre ønskede at bygge på siden af eksisterende parcelhus, oprindeligt opført med Built-Up tag og udhæng hele vejen rundt langs facaden.

Det oprindelige hus var nogenlunde kvadratisk i sit grundplan og der var derfor temmelig mørkt i midten af huset.

I forbindelse med om- og tilbygningen ønskede bygherre at blive fri for husets oprindelige udhæng.

Dette viste sig imidlertid at blive temmelig kostbart at fjerne udhænget.

Vi valgte derfor at bevare udhæng på den eksisterende del, men til gengæld lade tilbygningen indskrive sig i det eksisterende udhængs geometri og således gå i ét med husets oprindelige tagskive.

 

Fotos: © Christina Kayser Onsgaard