Om- og tilbygning Espergærde

Sted :
Mørdrupvej 52, 3060 Espergærde
Status :
Afsluttet i efteråret 2013
Klient :
Line Rus Moos og Morten Oluf Nielsen
Projekt :
Tilbygning: ca. 80 m2
Rådgivning :
Totalrådgining

I Espergærde ligger en række "engelske" huse. - En serie ens parcelhuse fra 50´erne i henholdsvis rødt og gult blankt murværk.

Opgaven bestod i at tilvejebringe et forældreafsnit. Tillige var ønsket et stort køkken/alrum.

Huset ligger på en skråning. Dette er udnyttet i det oprindelige hus. Således er flere forskudte plan indlagt for at få mest mulig ud af de muligheder, grunden og den oprindelige byggeteknik giver fra sig.

Vi valgte ligeledes at udnytte husets forskudte tag til et dobbelthøjt rum, som samler stueplan og 1. sals plan.

Udenfor er en terrasse langs tilbygningen gravet ind i grundens skråning.