Badeværelse Valby

Sted :
Solskrænten, Valby
Status :
Projektet er afsluttet 2013
Klient :
Rasmus Skaarup
Projekt :
Badeværelse andrager ca. 10 m2 Entreprisesum: ca. kr. 300.000,- incl. moms
Rådgivning :
Totalrådgivning

I Rasmus Skaarups eget hus fandtes ikke et stort badeværelse. - Ej heller et ordentlig bryggers. Disse to funktioner blev samlet i ét i kælderen.

Huset består overvejende af for små rum - målt med moderne krav til rumstørrelser. Det eneste rum, der var egnet til formålet og ikke var for småt, var til gengæld for stort.

Øvelsen gik derfor ud på, at få rummet til at fremstå mindre. Vaskesøjle, badekar og bruseniche er derfor udført som nicher i en stor væg. Ned igennem hele huset er ført en vasketøjsskakt, som ender nede i det nye badeværelse.

 

Fotos: © Christina Kayser Onsgaard